Nederlands

Vakantie voor de gehele familie!

Welkom in Reifnitz aan de zuidkant van de Wörther See. De Wörther See (gelegen op een hoogte van 440m) is het grootste meer (16,6 km lang en maximaal 1,6 km breed) in Karinthië (Kärnten), de meest zuidelijke provincie van Oostenrijk (ook bekend als het Californië van Oostenrijk). Reifnitz is een moderne plaats met alle aanwezige voorzieningen voor een perfecte vakantie – openbaar strand, surf- & zeilschool, tennisbanen, maneges, openbare speelplaatsen voor kinderen, waterski school, restaurants, winkels, bars en nog veel meer…

Onze twee huizen
– op slechts 350 meter afstand van het meer- hebben een grote tuin rondom (2000 m2) met een volleybalveld, schommels, een zandbak, een gemoedelijke barbecueplaats, een groot terras, tafeltennistafel en veel ruimte voor de kinderen om te spelen of om te zonnenbaden op comfortabele ligstoelen. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid alsmede een fietsenstalling. De supermarkt (Billa) is op loopafstand. Babysitter service! Huisdieren zijn van harte welkom!

Villa-und-HaupthausOnze apartementen
Op de begane grond van het hoofdgebouw (rechts) vindt u de salon met satelliet TV en onze privé-ruimten. Onze luxe appartementen voor (maximaal) 6 personen en 1 appartement (voor 2 – 3 personen) zijn allemaal voorzien van balkon op de eerste verdieping en 1 zolderappartement (voor 4 personen) met op de zuidkant gerichte balkons op de tweede verdieping.

Basis uitrusting
Al onze appartementen zijn voor zien van: beddegoed, handdoeken, keukengerei, eetgerei, pannen, tafellinnen, kitchenette (open keuken), koelkast, koffiezetter, electrische waterkoker en electrische verwarming.
Babybedje, -bad en -stoel alsmede speciaal anti-allergisch beddengoed op verzoek- natuurlijk gratis.
Gemeenschappelijk gebruik van de wasmachine! Gedetailleerde prijslijst.

Hoe bereikt u ons
Per trein: via Klagenfurt of Velden aankomst- en vertrektijden
Per vliegtuig: Vliegveld Klagenfurt
Per auto: Snelweg A10 vanuit het noorden (afslag Villach) » A2 (Wenen)

A2 vanuit het oosten en het zuiden.
Snelweg A2 tot afslag: Klagenfurt West – Minimundus richting „SLOwenien -Südumfahrung“ de weg volgen tot u na 1km rechts afslaat (richting: Maria Wörth, Südufer Wörthersee). U bent nu op de Süduferstraße, welke u blijft volgen. Na ongeveer 8 km bent u in Reifnitz. Neem de tweede afslag naar links (bord: Keutschacher See/Pyramidenkogel) na ongeveer 200m ziet u aan uw linkerhand een Billa-Supermarkt, rechts daarvan begint de Koschatstraße, alwaar we u gastvrij zullen ontvangen…

—————————————————————————————————-

Appartements Staudacher
Koschatstrasse 5
9081 Reifnitz

Tel.: 0043/4273/2208
Fax.:0043/4273/2208-4
Email: app.staudacher@aon.at

Advertisements